W_icebathing_1140x600.jpg

Asiakasetusi

Vesterålensin asiakkaana hyödyt monista käytännöllisistä ja rahanarvoisista eduista.

Korkea laatu icons8-good-quality (1).svg 

ON sanomattakin selvää, että laatu on aina ollut meille avainasia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja kehitämme palveluamme ja tuotteitamme jatkuvasti tarjotaksemme sinulle korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Omega-3-öljy on nyt entistä korkeatiivisteisempää ja sisältää enemmän terveydelle tärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja. Jatkamme kehitystä myös tulevaisuudessa, jotta niin omega-3-valmisteemme kuin muutkin ravintolisämme aina ovat mahdollisimman korkealaatuisia.

Toimitus suoraan postilaatikkoosi icons8-in-transit.svg 

Tilaamasi tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi. Valitsemalla kestotilauksen, saat tuotteesi aina ilman erillisiä postituskuluja. Kestotilaajana saat uuden toimituksen sopimasi toimitusvälin mukaisesti: oikea-aikaisesti juuri silloin, kun edellinen satsi alkaa olla loppumaisillaan.

Asiakaspalvelu icons8-customer-service-64.png

Osaava ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja ainesosista kuin toimituksistakin. Meidät tavoitat arkisin klo 8.30 ja 16.30 välisenä aikana. Ota yhteyttä - olemme täällä sinua varten!

Etuohjelma icons8-receive-cash.svg

Asiakkaana olet automaattisesti mukana Vesterålensin etuohjelmassa. Jokaisesta ostamastasi tuotteesta kerrytät etupisteitä, jotka voit hyödyntää etutuotteiden tilaamiseen - täysin ilmaiseksi.  Lue lisää etuohjelmasta täältä.

Peruuttamisoikeus  icons8-returned-mail.svg

Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. Katso tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta tästä.