Yvonne Omega-3 farkkutakki Omega-3 & aamupala hyväksi aivoille hyväksi silmille No-binding hyväksi sydämelle omega-3 & juoma Omega-3 & lohi
Yvonne Omega-3 farkkutakki Omega-3 & aamupala hyväksi aivoille hyväksi silmille No-binding hyväksi sydämelle omega-3 & juoma Omega-3 & lohi

Omega-3

Vesterålen'sin Omega-3 sisältää runsaasti välttämättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle. 

DHA- & EPA-rasvahappojen lisäksi tuote sisältää myös D-vitamiinia, joka tukee vastustuskykyäsi. Huolella valitut, korkealaatuiset ainesosat takaavat laadukkaan ja turvallisen tuotteen. Pienet kapselit on helppo niellä! 

Tee hyvä päätös terveytesi puolesta - tilaa korkealaatuinen Omega-3 jo tänään! 

 

1. toimitus -50 %

VNP_USP-heart_63x55.png

Hyväksi sydämelle

Omega-3 rasvahapot EPA ja DHA
edistävät sydämen normaalia toimintaa.*

VNP_USP-head_63x55.png

Hyväksi aivoille

Omega-3 rasvahappo DHA edistää
aivojen normaalia toimintaa.*

VNP_USP-eye_63x55.png

Hyväksi silmille

Omega-3 rasvahappo DHA edistää
näön pysymistä normaalina.*

* Positiivinsen terveysvaikutuksen sydämelle saat nauttimalla 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja päivittäin. Vastaavasti, edistäkseesi aivojen ja näön normaalia toimintaa tarvitset 250 mg DHA:ta päivittäin. Vesterålensin Omega-3:n suositellusta annoksesta saat nämä määrät.

Tuotetiedot

 • Ainesosat/Ingredienser

  FI: Kalaöljy (hapettumisenestoaine (tokoferoliuute)), kapseli (liivate (nauta), kiinteyttämisaine (glyseroli)), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

  SE: Fiskolja (antioxidationsmedel (tokoferolrika extrakt)), kapsel (gelatin (bovin), konsistensmedel (glycerol)), D-alfa-tokoferol (vitamin E), kolekalciferol (vitamin D).

   

 • Sisältö/Innehåll

  Yksi purkki sisältää 120 kapselia, joka kahden kapselin päiväannoksella riittää kahdeksi kuukaudeksi.

   

  Vuorokausiannos sisältää  2 kapselia  3 kapselia
  Kalaöljy  1086 mg  1629 mg
  Omega-3 kokonaismäärä   696 mg  1044 mg
  Eikosapentaeenihappo (EPA)  348 mg  522 mg
  Dokosaheksaeenihappo (DHA)  250 mg  375 mg
  D3-vitamiini  5 µg (100 %*)  7,5 µg (150 %*)
  E-vitamiini (α-TE)  12 mg (100 %*)  18 mg (150 %*)

  * Prosenttia saannin vertailuarvosta.

   

  En ask innehåller 120 kapslar, som med en dagsdos på två kapslar räcker för två månader.

  Näringsinnehåll per dagsdos  2 kapslar  3 kapslar
  Fiskolja  1086 mg  1629 mg
  Total mängd av omega-3 fettsyror  696 mg  1044 mg
  Eikosapentaensyra (EPA)  348 mg  522 mg
  Dokosaheksaensyra (DHA)  250 mg  375 mg
  D3-vitamin  5 µg (100 %*)  7,5 µg (150 %*)
  E-vitamin (α-TE)  12 mg (100 %*)  18 mg (150 %*)

  * Procent av referensintag.

 • Annostus/Dosering

  FI

  Suositeltu vuorokausiannos: 2–3 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

  Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

  SE

  Rekommenderat dagligt intag: 2–3 kapslar, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år.

  Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott.

  Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.

   

   

Omega-3

Omega-3-rasvahappoja sekä D- ja E-vitamiinia
Omega-3-rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle. Vastustuskyvylle tärkeää D-vitamiinia ja soluja suojaavaa E-vitamiinia.

Korkeatiivisteistä, laadukasta kalaöljyä
Korkeatiivisteinen, raskasmetalleista ja epäpuhtauksista puhdistettu omega-3. 

Pienet kapselit
Pienikokoiset kapselit on helppo niellä.

2 kapselia riittää
Kahdella kapselilla varmistat välttämättömien EPA- ja DHA-rasvahappojen riittävän päivittäisen saannin. 

Usein kysyttyä Omega-3:sta

 • Miksi omega-3 on niin tärkeä?

  Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, , joita keho tarvitsee monissa tärkeissä elintoiminnoissaan. Elimistömme ei itse pysty tuottamaan omega-3-rasvahappoja, ja siksi ne on saatava ravinnosta. Kalasta ja kalaöljystä saatavat EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) ovat pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja. Useat tuhannet tutkimukset vahvistavat, että EPA- ja DHA-rasvahapot ovat hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle.

 • Mikä on suositeltu annostus omega-3:lle?

  Vesterålen’s Omega-3:n suositeltu annostus on 2–3 kapselia päivässä.

  Positiivinen terveysvaikutus sydämelle saadaan nauttimalla 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja päivittäin. Vastaavasti, edistääksemme aivojen ja näön normaalia toimintaa tarvitsemme 250 mg DHA:ta päivittäin. Vesterålensin Omega-3:n suositellusta annoksesta saat nämä määrät.

 • Onko omega-3-tuotteilla dokumentoituja vaikutuksia?

  Kyllä, omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat yhdet tutkituimmista ja dokumentoiduimmista ravintoaineista maailmassa. Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita keho tarvitsee tärkeissä elintoiminnoissaan. Useat tuhannet tutkimukset vahvistavat, että omega-3 on hyväksi sydämelle, aivoille ja näölle.

  Myös Euroopan Elintarvikeviranomainen, EFSA, on tutkinut omega-3:n vaikutuksia ja todennut sen omaavan vaikutuksia useaan kehon toimintoon ja säätänyt tarkkaan, mitä omega-3-rasvahapoista saa markkinoinnissa sanoa. Omega-3 (EPA ja DHA) edistää sydämen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja.

  Omega-3 (DHA) edistää näön ja aivojen normaalia toimintaa. Positiivinen terveysvaikutus saadaan nauttimalla päivittäin 250 mg DHA-rasvahappoja.

  Tuotteiden vaikutus on yksilöllistä; joku kokee vaikutukset nopeasti, toinen taas ei välttämättä huomaa niitä laisinkaan. Mikäli arvelet, ettet syö tarpeeksi kalaa, suosittelemme, että kokeilet itse.

 • Mitä tarkoittaa säännöllinen omega-3:n saanti ja tarvitsisinko ravintolisää?

  Valtion ravitsemusneuvottelukunnan suositusten (2014) mukaan kalaa on hyvä syödä 2–3 kertaa viikossa, mielellään eri kalalajeja vaihdellen. Kala on suositeltavaa ravintoa, ja sen käyttöä tulisi lisätä. Kala sisältää terveellisiä rasvahappoja, useita vitamiineja ja kivennäisaineita sekä paljon proteiinia. Kala on erityisen hyvä terveydelle tärkeiden omega-3-rasvahappojen ja D-vitamiinin lähde.

  Jos et syö rasvaista kalaa, tai syöt sitä vain vähän, suosittelemme päivittäistä omega-3-lisää. Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä rasvahappoja, joita keho tarvitsee tärkeissä elintoiminnoissaan.

 • Voinko syödä omega-3:a?

  Omega-3 on kehon toiminnan kannalta välttämätön rasvahappo, jota kehosi tarvitsee useissa päivittäisissä toiminnoissaan. DHA ja EPA ovat rasvahappoja ja niitä kehosi tarvitsee mm. immuunipuolustuksen, sydämen, aivojen ja silmien terveyden kannalta. Suomalaiset ravitsemussuositukset kehottavat meitä syömään kalaa 2–3 kertaa viikossa. Jos syöt vaikkapa lohta, nieriää tai makrillia pari kertaa viikossa, saat todennäköisesti riittävän määrän rasvahappoja ravinnostasi. Mikäli et syö kalaa riittävän usein, voi olla, että omega-3-ravintolisä voisi olla hyvä lisä ruokavalioosi.

  Omega-3-rasvahapot saattavat pidentää veren hyytymisaikaa. Verenohennuslääkettä (kuten esimerkiksi Marevan tai Varfarin) syövien on siksi keskusteltava lääkärin kanssa ennen omega-3-valmisteen käytön aloittamista.

  Useasti suositellaan myös omega-3:n käytön tauottamista paria viikkoa ennen leikkaukseen menoa, sillä EPA- ja DHA-rasvahapot voivat vähentää veren hyytymistä. Tätä sinun ei tarvitse muistaa itse, sillä ennen leikkaukseen menemistä saat ohjeistuksen leikkaukseen valmistautumisesta.

 • Voiko raskaana olevat ja imettävät käyttää Vesterålen's Omega-3 -tuotteita?

  Myös raskaana oleville ja imettäville suositellaan ruokavaliota, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja. Omega-3-rasvahappo DHA edistää sekä sikiöiden että imeväisten lasten näön ja aivojen normaalia kehittymistä.

  Positiivinen terveysvaikutus saadaan, kun aikuisille suositellun päivittäisen omega-3-rasvahappojen EPA ja DHA määrän (250 mg) lisäksi äiti nauttii päivittäin 200 mg DHA-rasvahappoja. Raskaana olevien ja imettävien tulisi käyttää ravintolisiä harkiten, ja on suositeltavaa keskustella oman lääkärin kanssa ennen ravintolisän käyttöä.

 • Voivatko lapset syödä Vesterålen’s Omega-3 -tuotteita?

  Yli 3-vuotiaille lapsille voimme suositella Vesterålen’s Omega-3 -valmistetta. Kapseleiden syöntiä ei suositella alle 3-vuotiaille, mutta omega-3-rasvat tai kalaöljy eivät itsessään ole haitallisia.

 • Voivatko kala-allergikot syödä omega-3-kapseleita?

  Jos olet kalalle allerginen, on hyvä keskustella ensin lääkärisi kanssa.

 • Onko Vesterålen’s Omega-3 turvallinen tuote?

  Panostamme erityisesti tarkkaan laadun valvontaan. Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset. Tämän voi todeta valmistajan analyysitodistuksista sekä kolmannen osapuolen (Eurofins) suorittamista analyyseistä.

Usein kysyttyä tilauksistamme

 • Kuinka nopeasti saan tuotteet?

  Saat ensimmäisen toimituksesi noin viikossa. Tuotteet lähetetään varastoltamme Ruotsista ja ovat postilaatikossasi suurin piirtein viikon kuluessa tilauksestasi.

  Kun teet kestotilauksen, saat seuraavat toimituksesi aina sopimasi toimitusvälin mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä toimitusaikoja lainkaan. Uusi lähetys tulee aina ajallaan juuri vähän ennen edellisen toimituserän loppumista. Mikäli kuitenkin joskus haluaisit tuotteesi normaalia aiemmin, tai huomaat, että kapseleita on kertynyt, voit aina soittaa meille ja muuttaa lähetyksesi toimitusaikaa.

 • Millainen irtisanomisaika tuotteissa on?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain. Vesterålensilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa tai vähimmäisostomäärää.


  Kannattaa silti miettiä, haluatko irtisanoa tilauksesi kokonaan vai laittaa sen itsellesi sopivan pituiselle tauolle. Vesterålensin asiakkana saat nimittäin etupisteitä jokaisesta tilaamastasi ja maksamastasi lähetyksestä ja etupisteet säilyvät sinulla niin kauan kuin säilytät asiakkuutesi. Voit siis pistää tilauksesi tauolle haluamaksesi ajaksi ja säilyttää etupisteet. Ennen uuden tuotteen lähetystä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että uusi lähetys lähtee kohta matkaan. Mikäli silloinkin tuntuu, että et ole ehtinyt syödä edellisiä tai haluat jatkaa paussia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa – ja me jatkamme taukoa. Helppoa ja asiakasystävällistä, eikö vain?

 • Mikä on tuotteiden postituskulu?

  Mikäli valitset jatkuvan tilauksen, säästät selvää rahaa, sillä saat tuotteesi ilman postituskuluja.

  Kertatilauksista veloitamme 3,90 € / lähetys.

  Suosittelemme, että valitset kestotilauksen, sillä voit lopettaa tilauksesi tai laittaa sen tauolle koska tahansa. Emme myy sinulle väkisin ja saat itse päättää tilauksesi keston. Jos haluat lukea enemmän toimitukseen liittyvistä asioista, käy lukaisemassa sopimusehdot.

 • Miten maksan tilaukseni?

  Tilauksesi maksat laskulla. Saat laskun näppärästi tuotelähetyksen mukana, etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskulla on 21 päivän maksuaika.

  Halutessasi saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja erikseen joka kerta.

  Teet e-laskusopimuksen kirjautumalla verkkopankkiisi kohtaan, mistä elasku tehdään. Tämä löytyy yleensä siitä, missä maksat laskusi. Etsi valikosta kohta, mistä tehdään uusi elasksopimus ja seuraa verkkopankin ohjeita. Löydät meidät nimellä NutraQ Oy Vesterålens tai FO-numerolla 1056694-8.

  Tiedämme, että laskulla maksaminen alkaa olla jo vähän vanhanaikaista. Kehitämme myös muita maksutapoja, joita toivottavasti saamme tarjota sinulle mitä pikimmin.

   

 • Entä jos kadun ostostani?

  Harmi, jos ostos alkaa kaduttamaan, mutta joskus niinkin voi käydä.

  Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä lukien, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai jatkuvan tilauksen ensimmäisen toimituksen. Tällöin voit laittaa saamasi paketin takaisin meille maksuttomana asiakaspalautuksena. Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautustunnus 600496, palautusosoite PL 9940, 00002 Helsinki. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia.

  Kannattaa pyytää kuitti postista, jotta sinulle itsellesi jää tosite siitä, että olet lähettänyt tuotteen takaisin. Todennäköisesti et kuittia tule tarvitsemaan, mutta jos lähetys katoaisi postinkulun aikana, on sinulla tosite siitä, että tuote ei ole sinun hallussasi. Lue lisää peruuttamisesta sopimusehdoistamme.

 • Kuinka aloitan ”Minun sivujen” käytön?

  Mikäli olet meidän asiakas, ja olet aiemmin antanut sähköposti-osoitteesi, pääset tarkastelemaan ja tekemään muutoksia tilaukseesi ”Minun sivujen” kautta. Kun ensimmäisen kerran kirjaudut ”Minun sivuille”, (tai jos olet unohtanut salasanasi,) klikkaa ”Unohditko salasanasi?” ja täytä sähköposti-osoitteesi. Noin parin minuutin sen jälkeen, kun olet klikannut ”MUUTA SALASANA” painiketta, lähetämme sinulle sähköpostin, mikä kautta pääset kirjautumaan uudella salasanallasi sisään.

 • Mistä näen etupisteeni?

  Löydät etupistemääräsi uusimmasta laskusta. Tuote-erittelyssä näet myös tuotteen kerryttämät etupisteet. Näiden alla näkyy ”Etupisteesi ennen tämän laskun maksua: ”, missä on ajantasainen etupistesaldosi, ennen kuin laskun tuotteet on maksettu.

  Täältä näet myös, kuinka etupisteet kertyvät, ja kuinka niitä voi käyttää. Jos olet epävarma, ole yhteydessä meihin, niin kerromme ajankohtaisen etupistesaldosi.

 • Kuinka säästän rahaa tilauksellani?

  Kestotilaus kannattaa aina Vesterålensilla. Toimitukset ovat edullisempia kuin kertaostokset, ja tilauksella et maksa toimituskuluja.

  Vesterålensin Omega-3:lla ja Arguksella säästät tilaamalla useampi paketti kerralla, ja pidentämällä sen sijaan toimitusväliä.

  Lisäksi keräät etupisteitä, millä voit hankkia etutuotteita täysin ilmaiseksi.

Korkealaatuinen omega-3

Tuotteet käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, ja tuotteet analysoidaan niin ennen tuotantoa, tuotannon aikana kuin sen jälkeen.

Toimittajamme ovat asiaankuuluvien viranomaisten ja valvontaorganisaatioiden hyväksymiä.