Etupisteitä koskevat säännöt

Säännöt etupisteistä

Vesterålensin tuotteiden tilaajana saat etupisteitä kaikista ostamistasi ravintolisistä ja muista tuotteista. Pisteiden kertymisestä ja muuta etupisteisiin liittyvää informaatiota löydät verkkosivuiltamme osoitteesta vesteralens.fi.

Pisteiden kertyminen

Pisteitä kertyy kaikista ostamistasi ravintolisistä. Pistetaulukon löydät kotisivuiltamme. Ajantasaisen pistesaldosi voit tarkistaa viimeisimmästä laskustasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kauan etupisteet ovat voimassa?

Pisteet ovat voimassa kolme vuotta kertymispäivästä lukien. Saldoa tarkistetaan kuukausittain.

Etupisteiden käyttö

Asiakkaat, joilla on voimassa oleva tilaus, voivat käyttää ansaittuja etupisteitään etutuotteiden lunastamiseen. Etutuotteiden valikoima päivittyy jatkuvasti ja voi vaihdella kausittain. Ajantasaisen etutuotevalikoiman ja kuinka monta pistettä niiden lunastamiseen tarvitset näet kotisivuiltamme. Kun haluat tilata etutuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

Vesterålens pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai rajoittaa etutuotevalikoimaa ilmoitetusta, jos etutuote loppuu tai sitä ei jostakin syystä voida asiakkaille enää tarjota lyhyen tai pidemmän ajanjakson aikana.

Etutuotteiden toimitus

Etutuotteet lähetetään sinulle kolmen viikon sisällä tilauksestasi. Et maksa etutuotteiden toimituksesta mitään ja saat ne yleensä suoraan kotiisi, postilaatikkoon. Isokokoiset lähetykset toimitetaan lähimpään postin toimipisteeseen.

Tilauksen irtisanominen

Jos irtisanot tilauksesi Vesterålensilla ja sinulla on vielä jäljellä olevia etupisteitä, säilyvät ne sinulla täysimääräisenä 60 päivän ajan. 60 päivän kuluttua irtisanoutumisesta pistesaldosi laskee 10 000 pisteeseen, mikäli pistesaldosi on tuolloin yli 10 000. Tehdessäsi uuden kestotilauksen näiden kolmen vuoden aikana, pistetilisi aktivoidaan uudelleen ja voit jälleen käyttää etupisteitä etutuotteiden lunastamiseen. Pisteiden aloitussaldo on silloin yhtä suuri kuin jäljellä olevat etupisteesi. Kolmen vuoden jakson päättymisen jälkeen pisteesi poistetaan kokonaan.

Pisteiden väärinkäyttö

Vesterålens pidättää oikeuden etupisteiden epäämiseen siinä tapauksessa, että ne on väärin rekisteröity asiakkaalle. Vesterålens pidättää lisäksi oikeuden vähentää etupisteiden määrää maksamattomien laskujen takia.

Henkilötietokäytäntö

Vesterålens on sitoutunut asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseen ja varmistaa, että kaikki henkilötietojen käsittely on sovellettavien lakien mukaista. Voit lukea lisää henkilötietojen tallentamisesta ja käsittelystä kotisivuiltamme.

Henkilötietokäytäntöön

Tarjoukset ja tiedottaminen

Kattavia ja rekisteröityjä tietoja jäsenistä voidaan käyttää vain markkinointiin ja viestintään nykyisen lainsäädännön puitteissa. Voit helposti kieltäytyä vastaanottamasta markkinointia noudattamalla ohjeita, jotka löydät jokaisesta sähköisesti lähetetystä viestistämme, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yleiset säännökset

Vesterålens pidättää oikeuden muuttaa etupisteitä koskevia sääntöjä, myös jo ansaittujen bonuspisteiden osalta, sekä poistaa tai korvata etupistejärjestelmän yhden kuukauden irtisanomisajalla. Tietoa muutoksista saa myös ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos etupistejärjestelmä on lopetettava oikeudellisten syiden, tuomioistuimen määräyksen tai muun viranomaisten laatiman kiellon vuoksi, voidaan etupistejärjestelmästä luopua välittömästi. Asiakkaanamme hyväksyt, että etupistejärjestelmää koskevat ilmoitukset, mukaan lukien käyttöehtojen muutokset, voidaan tehdä sähköisesti.

Vesterålensilla on oikeus siirtää oikeutensa ja velvollisuutensa toiselle oikeushenkilölle (yhtiölle) esimerkiksi uudelleenjärjestelyn tai yrityssaneerauksen yhteydessä.

Mahdollisissa etupistejärjestelmää koskevissa riitaisuuksissa noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.