25 vuotta

Tänä vuonna vietämme 25-vuotissyntymäpäiväämme

- tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Toimintamme alkoi Pohjois-Norjan Vesterålenissa vuonna 1997, ja vuosien saatossa olemme toimittaneet laadukkaita ravintolisiä satoihin tuhansiin koteihin. Tänään, 25 vuotta myöhemmin, on omega-3-tuotteemme yksi Pohjoismaiden ostetuimmista omega-3-ravintolisistä.

Vuosi 2022 on asiakkaallemme yhtä juhlaa uusin eduin, tarjouksin ja arvonnoin. Juhlavuoden kunniaksi lanseeraamme muun muassa asiakkaiden toivoman etuohjelman, jolla saat rahanarvoisia hyötyjä asiakkuudestasi.

Kaikki asiakkaamme osallistuvat tänä vuonna erilaisiin arvontoihin, joissa pääpalkintona on kahden hengen Hurtigruten-luksusristeily! Palkinto sisältää myös lennot Bergeniin, josta matka alkaa – palkinnon arvo on jopa 9.000 euroa!

Kaikki asiakkaamme ovat automaattisesti mukana arvonnoissa.

Kiitos, että olet mukana juhlissa!

Vinn luksuscruise med Hurtigruten


Hurtigruten-risteily

Kaikki asiakkaamme osallistuvat tänä vuonna myös kahden hengen Hurtigruten-luksusristeilyn arvontaan! Risteilyn aikana vieraillaan syntysijoillamme Lofoottien ja Vesterålenin kuvankauniissa maisemissa.

Palkinto sisältää myös lennot Bergeniin, josta matka alkaa – palkinnon arvo on jopa 9.000 euroa!

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja voittajan nimi julkaistaan täällä


25 x vuoden omegat

Juhlistaaksemme 25-vuotista taivaltamme arvomme vuoden omegat 25 voittajalle. Palkinto on Vapaa Kierto Omega-3:n maksuton vuositilaus eli kukin palkinto sisältää kuusi 120 kapselin pakkausta Vapaa Kierto Omega-3:a. Arvonnat järjestetään joka kuukausi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja voittajien nimet julkaistaan täällä. 


4 yllätyspalkintoa

Kerran vuosineljänneksessä arvomme yhden yllätyspalkinnon – palkintoja on siis yhteensä neljä vuoden 2022 aikana. Paljastamme yllätyksen vasta lähempänä ajankohtaa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa, ja tilaa uutiskirjeemme!   

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, ja voittajien nimet julkaistaan täällä.

pris_test90.pngARVONTOJEN VOITTAJAT

2787410_approval_approve_book_booking_checked_icon.pngARVONTOJEN SÄÄNNÖT

FI_product_90x90.pngTILAA OMEGA-3 TÄSTÄ