VNP_DK_Hero_Anne_Nordesgard_bench_1322x540.jpg

Anne Nyland Nordestgaard

"Tiedän, kuinka tärkeää on huolehtia terveydestä koko elämän ajan."

Anne Nyland Nordestgaard on aktiivinen 64-vuotias Vesterålensin asiakas Svendborgista, Tanskasta. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi aikuista tytärtä, kolme bonuspoikaa ja yhdeksän lastenlasta. Anne on intohimoinen terveyden puolestapuhuja. Hänen mielestään ikä ei saa olla esteenä elää täyttä, oman näköistä elämää. Ikä on vain numero, eikä kukaan saisi rajoittaa elämäänsä sen perusteella, että on yli 55-vuotias. Anne tietää sairaanhoitajana, kuinka tärkeää on huolehtia terveydestään, ja hän jakaa tietoaan ja intoaan terveyden puolesta puhujana sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa.

DK_Anne_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Esitimme muutaman kysymyksen Annelle:

Kuinka kauan olet käyttänyt omega-3:ta?

Olen käyttänyt Vesterålensin omega-3:a jo yli 20 vuotta.

Miksi valitsit Vesterålen's Omega-3:n?

Kutsun niitä kultahelmiksi. Ne ovat pieniä, helppoja niellä ja ne todella muistuttavat kultahelmiä.

Lisäksi on erittäin kätevää, että ne toimitetaan suoraan kotiovelle, kun ne ovat loppumassa. Minulle on erittäin tärkeää, että voin olla aktiivinen ja että arki toimii. Siksi otan omega-3:a säännöllisesti, jotta voin nauttia arjesta urheilullisten aktiviteettien parissa sekä perheeni ja ystävieni kanssa. Olen utelias ja haluan oppia ja omaksua uutta tietoa. Siksi Vesterålen’s Omega-3 on täydellinen valinta minulle!

Miksi päätit ryhtyä Vesterålensin brändilähettilääksi?

Minulle se oli helppo valinta. Vesterålen's Omega-3 on korkealaatuinen tuote, ja samalla erittäin kätevä tapa saada omegat suoraan kotiin. Suosittelen sitä kaikille, joille voin – myös lähettilään roolini ulkopuolella.

 

 

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä