Berith_amb_SE_1140x600.jpg

Berith Honkavaara

Tiesitkö, että voit myös testata omega-3-arvosi? Berith Honkavaara, 65, teki testin ja yllättyi.

Berith Honkavaara, elämäniloinen vaimo, kolmen lapsen äiti ja kahden lapsenlapsen isoäiti, on aamuvirkku toimistotöitä tekevä nainen, joka rakastaa merta ja kevättä. Arjen täyttää aktiivinen sosiaalinen elämä, hyvä ruoka ja juoma. Aktiivista elämää tasapainottaa hetket dekkareiden ja romanttisten elokuvien parissa.

Berith on aina noudattanut terveellisiä elämäntapoja. Hän on aina syönyt hyvin ja monipuolisesti, mutta ei ole aiemmin käyttänyt omega-3-lisää säännöllisesti. Ennen testausta Berith uskoi tulostensa olevan vähintään kohtalaiset – tulos kuitenkin yllätti.

FI_Berith_omega3_meter1_1200x490

Berithin omega-3-arvot olivat ensimmäisessä testauksessa 5,24 %, kun suositeltu vaihteluväli on 8–12 %.

Berith aloitti syömään Vesterålen's Omega-3:a, ja jo kuukauden käytön jälkeen arvot olivat nousseet 7,19 %:iin, mikä oli loistava tulos näin lyhyessä ajassa.

Seuraavassa testissä kahta kuukautta myöhemmin Berithin arvot olivat nousseet 8,1 %:iin eli tavoitellulle tasolle.

Berithin kohdalla ei siis kulunut kolmea kuukautta pidempää aikaa tavoitetason saavuttamiseksi.

Testit suoritettiin riippumattomassa laboratoriossa (Cerascreen). Emme voi taata kaikkien saavuttavan samanlaisia tuloksia: useat eri tekijät vaikuttavat omega-3-arvoihin, ja tulokset ovat aina yksilöllisiä.

berithx4.jpg

 

”Olin itse asiassa yllättynyt, etteivät arvoni olleet alussa paremmat. Syön terveellisesti ja ruokavaliooni kuuluu kala ja äyriäiset kuitenkin suhteellisen usein. Mutta vielä yllättyneempi olin tuloksista käytettyäni Vesterålensin omega-3-ravintolisää vain kuukauden ajan.”

Berith kertoo voivansa hyvin ja olevansa onnellinen siitä, että aloitti Vesterålen's Omega-3:n käytön. "Tuntuu todella upealta", sanoo Berith säteillen.

Omega-3-testi on helppo ja nopea, sillä sitä varten tarvitaan vain pieni verinäyte sormenpäästä. Laboratorio hoitaa loput analysoimalla veren rasvahappoprofiilin, omega-3-indeksin sekä suhteen tyydyttymättömien omega-6- ja omega-3-rasvahappojen välillä.

 

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä