FI_W_Maija_winter_face_1140x600.jpg

Maija Jämsä

Joutsalainen Maija varmistaa omega-3-rasvahappojen saannin syömällä Vesterålen's Omega-3:a.

Liikunta pitää vireessä ja auttaa palautumaan

Maijan elämään on aina kuulunut sekä monipuolinen liikunta että terveelliset elämäntavat.

– Olen lapsesta asti nauttinut liikunnasta ja luonnosta. Nykyään saan yhdistettyä nämä kaksi asiaa lenkkeillessäni koirani Hertan kanssa, hiihtäessäni tai lumikenkäillessäni metsässä. Rentoudun, rauhoitun ja palaudun niin parhaiten, kertoo Maija.

Rentoutumisen lisäksi liikunta auttaa pysymään kunnossa. Ulkoilun vastapainona Maija treenaa salilla räätälöidyn ohjelman mukaan kaksi kertaa viikossa.

– Ei ole sellaista päivää, että jäisin sohvalle makaamaan. Jo pelkästään Hertta vaatii useamman ulkoilukerran päivässä.

FI_W_Maija_wonter_acrossskiing_1140x600.jpg

Kala unohtuu myös Maijan ruokalautaselta

Maija vaalii myös unta ja huolehtii siitä, että ruokavalio on monipuolinen. Yhdessä liikunnan kanssa ne muodostavat hyvän perustan aktiiviselle elämäntavalle.

– Tykkään kalasta, mutta jostain syystä se jää usein kaupan kalatiskille. En siis syö kalaa riittävästi, mutta koska tiedän, että omega-3-rasvahappoja on saatava, varmistan niiden saannin syömällä Vesterålen's Omega-3 -tuotetta.

Maija on ollut Vesterålensin asiakas jo yli kymmenen vuotta

– Vesterålensin asiakkaana on helppo olla. Paketti tulee säännöllisesti, mutta halutessani voin laittaa sen tauolle, sanoo Maija.

– Syömällä Vesterålen's Omega-3:a tiedän, että saan ne omega-3-rasvahapot, jotka elimistöni tarvitsee. En usko, että jatkossakaan jaksan valmistaa kalaa kahdesti viikossa.