VNPNO_Main_Solfrid_Forest_2500x1333.jpg

Solfrid Nilsen

"Vesterålen's Omega-3 ja minä olemme elinikäisiä ystäviä"

Solfrid on aurinkoinen asiakkaamme Norjasta, joka säteilee iloa ja naurua. Solfrid on alun perin kotoisin Norjan Bodöstä, mutta elää nykyisin aktiivista ja sosiaalista elämää Trondheimissa. Viiden aikuisen lapsen ja viiden lapsenlapsen sekä aktiivisten harrastusten, kuten bridgen ja laulun parissa päivien täyttäminen ei tuota ongelmia. Solfrid on koulutukseltaan kliininen erityisasiantuntija, sosionomi ja työskennellyt vuosia lasten- ja nuorisopsykiatrian hoitajana. Lisäksi hän on kouluttautunut NLP-valmentajaksi. Nykyisin hän nauttii elämästään eläkeläisenä.

Esitimme Solfridille pari kysymystä:

Kuinka kauan olet käyttänyt omega-3:a?

Olen syönyt Vesterålensin omega-3:a vuodesta 2005 lähtien.

Solfrid_Collage_amb_NO_1140x500.jpg

Miksi valitsit Vesterålen's Omega-3:n?

Hyvä ystäväni suositteli minulle Vesterålensin Omega-3:a, koska se toimi hänelle niin hyvin. Tuote oli kätevää tilata – ja se toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

Pidän huolta terveydestäni, erityisesti sydämen ja aivojen terveydestä. Haluan toimia mahdollisimman hyvin ja pitkään aktiivisessa elämässä lasten, lastenlasten ja ystävien kanssa - ja Vesterålen's Omega-3 toimii minulle.

Olen iloinen, että aloitin omega-3:n käytön – olemme elinikäisiä ystäviä!

Koska Vesterålen's Omega-3 toimii niin hyvin minulle, suosittelen sitä jatkuvasti perheelleni ja ystäville. Se on laadukas tuote, johon voin luottaa. Lisäksi jatkuva tilaus, jossa paketti toimitetaan säännöllisin väliajoin suoraan postilaatikkoon, on erittäin näppärä.