Yvonne_amb_SE_1140x600.jpg

Yvonne Ryding

Brändilähettiläämme Yvonne Ryding suhtautuu intohimoisesti terveyteen. Monipuolinen ruokavalio, liikunta ja terveydestä huolehtiminen ovat aina olleet lähellä hänen sydäntään.

Yvonne tuli tunnetuksi niin Ruotsissa kuin muuallakin, kun hänet kruunattiin maailman kauneimpana naisena Miss Universumiksi vuonna 1984. Yvonne on aina ollut kiinnostunut huolehtimaan terveydestään ja ulkonäöstään. Vuonna 1997 hän perusti oman ihonhoitobrändinsä, jota nykyään myydään useissa maissa ympäri maailmaa. 

yvonnex3.jpg

 

"Minun täytyy pystyä luottaa tuotteeseen sataprosenttisesti"

Kun otimme yhteyttä Yvonneen ehdottaaksemme yhteistyötä, ei hän suinkaan vastannut heti myöntävästi – Yvonne suhtautuu skeptisesti mainosyhteistyöhön. Vasta kuultuaan tarkemmin meistä, tuotteistamme ja Vesterålensin historiasta, ja kokeiltuaan itse omega-3-valmistettamme pidemmän aikaa, lupautui hän brändilähettilääksemme.

Yvonne kertoi hänelle olevan ehdottoman tärkeää, että hän itse uskoo tuotteeseen, ja että hän on itse pystynyt tutustumaan tuotteeseen ja ainesosista saataviin vaikutuksiin. Siksi olemmekin ylpeitä ja onnellisia, kun hän aloitti yhteistyön kanssamme.

Yvonne rakastaa kalaa, mutta myöntää, että voi olla haastavaa syödä kalaa riittävän usein, eli 2–3 kertaa viikossa kuten terveysviranomaiset suosittelevat. Siksi on kätevää ja turvallista pystyä täydentämään ruokavaliota korkealaatuisella omega-3-ravintolisällä. Terveydestä kiinnostuneena Yvonne on täysin tietoinen siitä, että sekä sydän että aivot tarvitsevat riittävästi rasvahappoja EPA ja DHA toimiakseen optimaalisesti.

Ja se, että omega-3 toimitetaan säännöllisesti kotiin postilaatikkoon, on piste i:n päällä. Hyvistäkin tavoista kun on niin helppo lipsua pois!

 

 

Rekisteröidy uutiskirjeemme tilaajaksi

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä

Lue lisää henkilötietokäytännöstämme täältä