Historia

Toimintamme alkoi Pohjois-Norjan Vesterålenissa vuonna 1997, ja vuosien saatossa olemme toimittaneet laadukkaita ravintolisiä satoihin tuhansiin koteihin. Tänään, 25 vuotta myöhemmin, on omega-3-tuotteemme yksi Pohjoismaiden ostetuimmista omega-3-ravintolisistä.

Suomen ja Norjan lisäksi toimimme myös Ruotsissa ja Tanskassa. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi kehitämme palveluamme ja tuotteitamme jatkuvasti. Uuden tekniikan avulla olemme esimerkiksi juuri uudistaneet Vesterålen's Omega-3:a siten, että kapselit sisältävät entistäkin enemmän terveydelle tärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja.

Tuotteidemme laadun lisäksi myös asiakaspalvelun korkealaatuisuus on meille kunnia-asia. Voit aina ottaa meihin yhteyttä – olemme täällä sinua varten. Helpoimmin ja nopeimmin asioit puhelimitse. Palvelemme sinua arkisin 8.30 ja 16.30 välisenä aikana numerossa 09 427 38 230. Voit myös lähettää meille sähköpostia, asiakaspalvelu@vesteralens.fi.

Kiinnostus omega-3:een alkoi Grönlannista

Mielenkiinto omega-3:a kohtaan kasvoi, kun tutkijat havaitsivat, että Grönlannin inuiiteilla on erinomainen sydämen ja verisuonten terveys huolimatta runsaasti rasvaa sisältävästä ruokavaliosta. Grönlantilaisten ruokavalio perustuu kaloihin ja hylkeisiin, joiden rasvassa on korkea omega-3-pitoisuus.

Nykyään omega-3 on yksi tutkituimmista ravintoaineista, ja tutkijoiden keskuudessa on laaja yksimielisyys siitä, että omega-3:n EPA- ja DHA-rasvahapot ovat hyväksi aivoille, sydämelle ja näölle.

Vain kahdesta Vesterålen's Omega-3-kapselista päivittäin saat nämä hyödylliset ja dokumentoidut terveyshyödyt!