nordnorge1_1140x600.jpg

Korkeaa laatua

Toimintamme alusta alkaen laatu on ollut meille avainasia. Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset.

Laadunvarmistus

Noudatamme tiukkoja vaatimuksia koko tuotantoprosessimme ajan varmistaaksemme, että tuotteemme sisältävät etiketeissä ilmoitetut ravintoarvot koko säilyvyysajan.

  • Toimittajamme ovat kaikkien asiaankuuluvien viranomaisten ja valvontaorganisaatioiden hyväksymiä.
  • Meillä on raaka-aineiden ja tuotantoprosessien täysi jäljitettävyys.
  • Ravintolisien valmistus tapahtuu GMP:n (Good Manufacturing Practice) ja HACCP:n (Hazard Analysis Critical Control Point) ohjeiden mukaisesti.
  • Tuotteille tehdään perusteellinen laadunvalvonta ja analyysit niin ennen tuotannon aloittamista, tuotannon aikana kuin sen jälkeenkin.
  • Oma kehitys- ja laatuosastomme varmistaa, että kaikkia lakeja ja määräyksiä noudatetaan ainesosien, dokumentaation ja markkinoinnin osalta.

Kalaöljymme tulee ainoastaan kestävästä kalastuksesta, ja omega-3-tuotteemme on Friend of the Sea (FOS) -sertifioitu. Kalaöljykapseleidemme öljy uutetaan yksinomaan Tyynenmeren rasvaisesta pelagisesta kalasta (sardelli ja sardiini). Kalastus on tarkoin säännelty.

Kalaöljy puhdistetaan raskasmetalleista ja epäpuhtauksista patentoidulla prosessilla. Sen jälkeen öljy jalostetaan ja tiivistetään. Lopputuloksena on erittäin puhdas tuote.

Tämän jälkeen öljy analysoidaan huolellisesti tiukkojen määritelmien, menetelmien ja prosessien mukaisesti, jotka on kehitetty ja hyväksytty kansainvälisten ohjeiden mukaisesti.

Pitkä kokemus

Toimintamme alkoi Pohjois-Norjan Vesterålenissa vuonna 1997, ja vuosien saatossa olemme toimittaneet laadukkaita ravintolisiä satoihin tuhansiin koteihin. Tänään, 25 vuotta myöhemmin, on omega-3-tuotteemme yksi Pohjoismaiden ostetuimmista omega-3-ravintolisistä. Suomen toimistomme sijaitsee Helsingissä, ja Suomen ja Norjan lisäksi meillä on toimistot myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Tyytyväisiä asiakkaita jo yli 25 vuoden ajan

Loppuvuodesta 2020 tekemässämme asiakastyytyväisyyskyselyssä huikeat 97,5 % vastanneista oli valmis suosittelemaan meitä ystävilleen ja tuttavilleen. Olemme luonnollisesti otettuja saamastamme palautteesta, ja tulemme jatkossakin panostamaan asioihin, jotka ovat merkityksellisiä – meille kaikille!

Tuotteiden laadun lisäksi panostamme koko asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa, joka osaa vastata kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja aineosista kuin toimituksistakin. Ensiluokkainen asiakaspalvelu on meille sydämen asia!