zuccini_carpaggio_1140x600.jpg

Raikas kesäkurpitsa-carpaccio

  • 6 pienehköä kesäkurpitsaa 
  • Parmesaanilastuja 
  • 1 sitruunan mehu 
  • Mustia kivettömiä oliiveja 
  • Fetajuustokuutioita
  • Suolaa 
  • Kourallinen tuoreita yrttejä 
  • Neitsytoliiviöljyä 

 

  1. Leikkaa kesäkurpitsoista pitkittäin mahdollisimman ohuita siivuja esimerkiksi juustohöylällä tai vihannesleikkurilla. Asettele kesäkurpitsasiivut pitkittäin uunivuokaan. 
  2. Sekoita sitruunamehu, suola ja öljy keskenään. Kaada seosta sitten kesäkurpitsasiivujen päälle niin, että ne peittyvät hyvin. Lisää myös tuoreet yrtit sekä parmesaanilastut. 
  3. Anna maustua jääkaapissa tunnin ajan ennen tarjoilua. Lisää fetajuustokuutiot ja oliivit vasta, kun tarjoilet carpaccion.