Multivitamin

Multivitamin on yhdistelmä B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia. Multivitamin tukee monipuolisesti kehon toimintoja.

vnp_icon_energy2.png

Energia

C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5,
B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään
väsymystä ja uupumusta.

VNP_USP-head_63x55.png

Psykologiset toiminnot

C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9
ja B12) edistävät normaaleja psykologisia
toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.

VNP_USP-shield_63x55.png

Vastustuskyky

B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Tuotetiedot

 • Ainesosat/Ingredienser

  FI: Riisijauhe, kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), sinkkipikolinaatti (sinkki), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), nikotiiniamidi (niasiini), L-selenometioniini (seleeni), kalsium-D-pantotenaatti (pantoteenihappo), kuparisulfaatti (kupari), kolekalsiferoli (D-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), tiamiinihydrokloridi (B1-vitamiini), riboflaviini (B2-vitamiini), syanokobalamiini (B12-vitamiini), pteroyylimonoglutamiinihappo (folaatti), kaliumjodidi (jodi), kromi(III)kloridi (kromi), D-biotiini. 

  SE: Rispulver, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), L-askorbinsyra (vitamin C), sinkpikolinat (zink), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), nikotinamid (niacin), L-selenometionin (selen), kalsium-D-pantotenat(pantotensyra), kopparsulfat (koppar), kolekalsiferol (vitamin D), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), tiaminhydroklorid (vitamin B1), riboflavin (vitamin B2), cyanokobalamin (vitamin B12), pteroylmonoglutaminsyra (folat), kaliumjodid (jod), krom(III)klorid (krom), D-biotin.

   

 • Sisältö/Innehåll

  Yksi pakkaus sisältää 44 kapselia, joka normaaliannostuksella riittää kolmeksi viikoksi. Normaali toimituserä on kuuden viikon annos eli kaksi 44 kapselin pakkausta.

   

  Vuorokausiannos sisältää  2 kapselia  % RI*
  VITAMIINIT:    
  Tiamiini (B1)  1,1 mg  100
  Riboflaviini (B2)  1,4 mg  100
  Niasiini (B3)  16 mg  100
  Pantoteenihappo (B5)  6 mg  100
  B6-vitamiini  1,4 mg  100
  Biotiini (B7)  50 µg  100
  Folaatti (B9)  200 µg  100
  B12-vitamiini  2,5 µg  100
  C-vitamiini  80 mg  100
  D-vitamiini  5 µg  100
  MINERAALIT:    
  Kromi  40 µg  100
  Sinkki  10 mg  100
  Seleeni  55 µg  100
  Kupari  1 mg  100
  Jodi  150 µg  100

  * % RI: Saannin vertailuarvosta

   

  Ett paket innehåller 44 kapslar som räcker för tre veckor. En standard leverans innehåller en sex veckors dos, alltså två stycken 44 kapslars paket.

  Näringsinnehåll per dagsdos  2 kapslar  % RI*
  VITAMINER:    
  Tiamin (B1)  1,1 mg  100

  Riboflavin (B2)

   1,4 mg  100
  Niacin (B3)  16 mg  100
  Pantotensyra (B5)  6 mg  100
  Vitamin B6  1,4 mg  100
  Biotin (B7)  50 µg  100
  Folat (B9)  200 µg  100
  Vitamin B12   2,5 µg  100
  C-vitamin  80 mg  100
  D-vitamin  5 µg  100
  MINERALER    
  Krom  40 µg  100
  Zink  10 mg  100
  Selen  55 µg  100
  Koppar  1 mg  100
  Jod  150 µg  100

  * % RI: Procent av referensintag

   

 • Annostus/Dosering

  FI

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

   

  SE

   

  Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt, mörkt och oåtkomligt för barn.

Kaikki yhdestä paketista

Multivitamin on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää useita erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita. Jokaisella ainesosalla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

Vitamiinit

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. Multivitamin sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia sekä C- ja D-vitamiinia.

Kivennäisaineet

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

 

B-vitamiinit

B-vitamiinien ryhmään kuuluu kahdeksan eri B-vitamiinia. Jokaisella B-vitamiinilla on oma tehtävänsä, eivätkä ne myöskään pysty korvaamaan toisiaan. B-vitamiinit toimivat elimistössämme usein yhteistyössä. Esimerkiksi folaatti (B9) tarvitsee B12-vitamiinia pystyäkseen muuntumaan elimistössä toimivaan muotoon. 

B12-vitamiinia saa vain eläinperäisestä ravinnosta. Jos noudatat vegaaniruokavaliota, huolehdithan vitamiinin saannista täydennetyin elintarvikkein tai ravintolisänä.

B12-vitamiinin riittävään saantiin on syytä kiinnittää huomiota. Erityisen tärkeää tämä on ikäihmisillä, koska B12-vitamiinin saantikyky ravinnosta heikkenee iän myötä.

FAQ

Usein kysyttyä Vesterålensin tuotteista ja palveluista
 • Kuinka nopeasti saan tuotteet?

  Saat ensimmäisen toimituksesi noin viikossa. Tuotteet lähetetään varastoltamme Ruotsista ja ovat postilaatikossasi suurin piirtein viikon kuluessa tilauksestasi.

  Kun teet kestotilauksen, saat seuraavat toimituksesi aina sopimasi toimitusvälin mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä toimitusaikoja lainkaan. Uusi lähetys tulee aina ajallaan juuri vähän ennen edellisen toimituserän loppumista. Mikäli kuitenkin joskus haluaisit tuotteesi normaalia aiemmin, tai huomaat, että kapseleita on kertynyt, voit aina soittaa meille ja muuttaa lähetyksesi toimitusaikaa.

 • Millainen irtisanomisaika tuotteissa on?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain. Vesterålensilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa tai vähimmäisostomäärää.


  Kannattaa silti miettiä, haluatko irtisanoa tilauksesi kokonaan vai laittaa sen itsellesi sopivan pituiselle tauolle. Vesterålensin asiakkana saat nimittäin etupisteitä jokaisesta tilaamastasi ja maksamastasi lähetyksestä ja etupisteet säilyvät sinulla niin kauan kuin säilytät asiakkuutesi. Voit siis pistää tilauksesi tauolle haluamaksesi ajaksi ja säilyttää etupisteet. Ennen uuden tuotteen lähetystä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että uusi lähetys lähtee kohta matkaan. Mikäli silloinkin tuntuu, että et ole ehtinyt syödä edellisiä tai haluat jatkaa paussia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa – ja me jatkamme taukoa. Helppoa ja asiakasystävällistä, eikö vain?

 • Mikä on tuotteiden postituskulu?

  Mikäli valitset jatkuvan tilauksen, säästät selvää rahaa, sillä saat tuotteesi ilman postituskuluja.

  Kertatilauksista veloitamme 3,90 € / lähetys.

  Suosittelemme, että valitset kestotilauksen, sillä voit lopettaa tilauksesi tai laittaa sen tauolle koska tahansa. Emme myy sinulle väkisin ja saat itse päättää tilauksesi keston. Jos haluat lukea enemmän toimitukseen liittyvistä asioista, käy lukaisemassa sopimusehdot.

 • Miten maksan tilaukseni?

  Tilauksesi maksat laskulla. Saat laskun näppärästi tuotelähetyksen mukana, etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskulla on 21 päivän maksuaika.

  Halutessasi saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja erikseen joka kerta. Tee e-laskusopimus pankkisi kanssa.

  Tiedämme, että laskulla maksaminen alkaa olla jo vähän vanhanaikaista. Kehitämme myös muita maksutapoja, joita toivottavasti saamme tarjota sinulle mitä pikimmin.

 • Entä jos kadun ostostani?

  Harmi, jos ostos alkaa kaduttamaan, mutta joskus niinkin voi käydä.


  Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. 

  Tuote on palautettava meille samassa määrässä ja kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi tuotteen. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin maksuttomana ns. asiakaspalautuksena.

  Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautustunnus 600496, palautusosoite PL 9940, 00002 Helsinki. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti todisteeksi palautuksestasi. Todennäköisesti et kuittia tule tarvitsemaan, mutta jos lähetys katoaisi postinkulun aikana, on sinulla tosite siitä, että tuote ei ole sinun hallussasi.

  Katso tästä tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta. 

 • Myydäänkö tuotteita muissa maissa?

  Tähän on helppo vastaus: kyllä. Olemme alkujaan norjalainen yritys ja myymme tuotteita Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Näin on tehty jo yli 25 vuoden ajan ja kaikissa maissa asiakkaiden suosittelut ovat ylpeyden aiheemme. Yli 97 % asiakkaistamme jokaisessa maassa suosittelee Vesterålensia perheelleen ja tuttavilleen. Tästä olemme kiitollisia ja ylpeitä, ja tiedämme, että sekä tuotteemme että asiakaspalvelumme ovat huippulaatua.

  Suurin osa asiakkaistamme käyttää omega-3-tuotetta ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevaisuuden vaivoja; noin kolmannes taas käyttää tuotetta johonkin tiettyyn vaivaan, useimmiten sydämen, aivojen tai vastustuskyvyn vuoksi.


  Palvelumme osalta eniten kiitosta saamme toimituksista suoraan postilaatikkoon sekä hyvästä ja osaavasta asiakaspalvelusta.

 • Ovatko Vesterålensin tuotteet laadukkaita?

  Ihan toimintamme alusta lähtien laatu on ollut meille avainasia. Tiedämme, että valmistamalla laadukkaita tuotteita, pärjäämme kilpailussa hyvin ja asiakkaamme valitsevat meidät aina uudelleen. Tuotteiden laatu kattaa kaiken raaka-aineiden ja tuotantoprosessien täydellisestä jäljitettävyydestä jokaisen tuotantoerän analyysiin. Näin varmistetaan, että tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

  Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset. Tämän voi todeta valmistajan analyysitodistuksista sekä kolmannen osapuolen (Eurofins) suorittamista analyyseistä.


  Tuotteiden laadun lisäksi panostamme koko asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa, joka osaa vastata kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja aineosista kuin toimituksistakin. Pidämme ensiluokkaista asiakaspalvelua sydämen asiana ja meillä on täällä aina tarpeeksi ihmisiä odottamassa yhteydenottoasi. Jos haluat tietää lisää tuotteiden laadusta, ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

 • Mitä asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa?

  Asiakaspalvelunumeroomme soitettaessa puheluhinta on pvm/mpm eli oman teleoperaattorisi perimä normaali paikallisverkko- tai matkapuhelumaksu. Hinnat koskevat myös jonottamista. Ei muita lisäkustannuksia.