omega-3 plus hyväksi aivoille omega-3 plus sisältö hyväksi silmille omega-3 plussan kapselit hyväksi sydämelle
omega-3 plus hyväksi aivoille omega-3 plus sisältö hyväksi silmille omega-3 plussan kapselit hyväksi sydämelle

Omega-3 Plus

Omega-3 Plus on korkealaatuinen omega-3-valmiste.

Saat valmisteesta myös luustolle ja lihaksille tärkeää kalsiumia ja D-vitamiinia sekä luustolle tärkeää K-vitamiinia. B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Säästä 39 %

VNP_USP-heart_63x55.png

Hyväksi sydämelle

Omega-3 rasvahapot EPA ja DHA
edistävät sydämen normaalia toimintaa.*

VNP_USP-head_63x55.png

Hyväksi aivoille

Omega-3 rasvahappo DHA edistää
aivojen normaalia toimintaa.*

VNP_USP-eye_63x55.png

Hyväksi silmille

Omega-3 rasvahappo DHA edistää
näön pysymistä normaalina.*

vnp_icon_skeleton2.png

Hyväksi luustolle

Kalsium, K-vitamiini ja D-vitamiini edistävät luuston pysymistä normaalina.

* Positiivinsen terveysvaikutuksen sydämelle saat nauttimalla 250 mg EPA- ja DHA-rasvahappoja päivittäin. Vastaavasti, edistäkseesi aivojen ja näön normaalia toimintaa tarvitset 250 mg DHA:ta päivittäin. Vesterålensin Omega-3:n suositellusta annoksesta saat nämä määrät.

Tuotetiedot / Produktinfo

 • Ainesosat/Ingredienser

  FI: Kalaöljy, kalsiumkarbonaatti, kapseli (liivate (nauta), kiinteyttämisaine (glyseroli), värit (rautaoksidit ja -hydroksidit)), sakeuttamisaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), emulgointiaine (lesitiinit), hapettumisenestoaine (rosmariiniuute, tokoferoliuute, askorbiinihapon rasvahappoesterit), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), fyllokinoni (K-vitamiini).

  SE: Fiskolja, kalciumkarbonat, kapsel (gelatin (nötkreatur), konsistensmedel (glycerol), färgämne (järnoxider och -hydroxider)), förtrjockningsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), emulgeringsmedel (lecitin), antioxidationsmedel (rosmarinextrakt, tokoferolrika extrakt, askorbinsyraestrar av fettsyror), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), kolekalciferol (vitamin D), fyllokinon (vitamin K).

   

 • Sisältö/Innehåll

  Yksi pakkaus sisältää 90 kapselia, joka normaaliannostuksella riittää yhdeksi kuukaudeksi. Normaali toimituserä on kolmen kuukauden annos eli kolme 90 kapselin pakkausta.

   

  Vuorokausiannos sisältää  3 kapselia % RI*
  Kalaöljy  1500 mg  **
  Omega-3 kokonaismäärä   873 mg  **
  Eikosapentaeenihappo (EPA)  432 mg  **
  Dokosaheksaeenihappo (DHA)  315 mg  **
  Kalsium  483 mg  60
  B6-vitamiini  2,1 mg  150
  K-vitamiini  135 μg  180
  D-vitamiini  7,5 μg  150

  * %RI: Saannin vertailuarvosta
  ** Ei asetettua vertailuarvoa

   

  Ett paket innehåller 90 kapslar som räcker för en månad. En standard leverans innehåller en tre månaders dos, alltså tre stycken 90 kapslars paket. 

  Näringsinnehåll per dagsdos  3 kapslar % RI*
  Fiskolja  1500 mg  **
  Total mängd av omega-3 fettsyror  873 mg  **
  Eikosapentaensyra (EPA)  432 mg  **
  Dokosahexaensyra (DHA)  315 mg  **
  Kalcium  483 mg  60
  B6-vitamin  2,1 mg  150
  K-vitamin  135 μg  180
  D-vitamin  7,5 μg  150

  * %RI: Procent av referensintag
  ** Referensintag ej fastställt

 • Annostus/Dosering

  FI

  Aikuiset ja yli 3-vuotiaat lapset: 3 kapselia päivässä. Nautitaan mieluiten ruokailun yhteydessä.

  Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Jos sinulla on vertaohentava lääke käytössä, keskustele lääkärisi kanssa ennen ravintolisän käytön aloittamista.

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. 

  Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa, kuivassa ja huoneenlämmössä (alle +25 °C). Älä käytä tuotetta, mikäli sinetti on rikki. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen.

  Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

   

  SE

  Vuxna och barn från 3 år: 3 kapslar per dag. Bör intas i samband med måltid. 

  Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kontakta din läkare innan användning om du behandlas med blodförtunnande mediciner.

  Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil samt en varierad och balanserad kost är viktigt. Förvaras utom räckhåll för barn, torrt och i rumstemperatur (under +25 °C). Använd ej om förseglingen är bruten. Förslut alltid burken efter användning. 

   

Omega-3 Plus

Laadukasta kalaöljyä
Korkeatiivisteinen, raskasmetalleista ja epäpuhtauksista puhdistettu omega-3. 

Välttämättömiä EPA- ja DHA-rasvahappoja
Kolmella kapselilla varmistat välttämättömien EPA- ja DHA-rasvahappojen riitävän saannin.

D- ja K-vitamiinia sekä kalsiumia
Sisältää lihaksille, luustolle ja vastustuskyvylle tärkeitä D- ja K-vitamiineja sekä kalsiumia.

B6-vitamiinia
B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Korkealaatuinen omega-3

Tuotteet käyvät läpi tarkan laadunvalvontaprosessin, ja tuotteet analysoidaan niin ennen tuotantoa, tuotannon aikana kuin sen jälkeen.

Toimittajamme ovat asiaankuuluvien viranomaisten ja valvontaorganisaatioiden hyväksymiä.

FAQ

Usein kysyttyä Vesterålensin tuotteista ja palveluista
 • Kuinka nopeasti saan tuotteet?

  Saat ensimmäisen toimituksesi noin viikossa. Tuotteet lähetetään varastoltamme Ruotsista ja ovat postilaatikossasi suurin piirtein viikon kuluessa tilauksestasi.

  Kun teet kestotilauksen, saat seuraavat toimituksesi aina sopimasi toimitusvälin mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä toimitusaikoja lainkaan. Uusi lähetys tulee aina ajallaan juuri vähän ennen edellisen toimituserän loppumista. Mikäli kuitenkin joskus haluaisit tuotteesi normaalia aiemmin, tai huomaat, että kapseleita on kertynyt, voit aina soittaa meille ja muuttaa lähetyksesi toimitusaikaa.

 • Millainen irtisanomisaika tuotteissa on?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain. Vesterålensilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa tai vähimmäisostomäärää.


  Kannattaa silti miettiä, haluatko irtisanoa tilauksesi kokonaan vai laittaa sen itsellesi sopivan pituiselle tauolle. Vesterålensin asiakkana saat nimittäin etupisteitä jokaisesta tilaamastasi ja maksamastasi lähetyksestä ja etupisteet säilyvät sinulla niin kauan kuin säilytät asiakkuutesi. Voit siis pistää tilauksesi tauolle haluamaksesi ajaksi ja säilyttää etupisteet. Ennen uuden tuotteen lähetystä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että uusi lähetys lähtee kohta matkaan. Mikäli silloinkin tuntuu, että et ole ehtinyt syödä edellisiä tai haluat jatkaa paussia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa – ja me jatkamme taukoa. Helppoa ja asiakasystävällistä, eikö vain?

 • Mikä on tuotteiden postituskulu?

  Mikäli valitset jatkuvan tilauksen, säästät selvää rahaa, sillä saat tuotteesi ilman postituskuluja.

  Kertatilauksista veloitamme 3,90 € / lähetys.

  Suosittelemme, että valitset kestotilauksen, sillä voit lopettaa tilauksesi tai laittaa sen tauolle koska tahansa. Emme myy sinulle väkisin ja saat itse päättää tilauksesi keston. Jos haluat lukea enemmän toimitukseen liittyvistä asioista, käy lukaisemassa sopimusehdot.

 • Miten maksan tilaukseni?

  Tilauksesi maksat laskulla. Saat laskun näppärästi tuotelähetyksen mukana, etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskulla on 21 päivän maksuaika.

  Halutessasi saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja erikseen joka kerta. Tee e-laskusopimus pankkisi kanssa.

  Tiedämme, että laskulla maksaminen alkaa olla jo vähän vanhanaikaista. Kehitämme myös muita maksutapoja, joita toivottavasti saamme tarjota sinulle mitä pikimmin.

 • Entä jos kadun ostostani?

  Harmi, jos ostos alkaa kaduttamaan, mutta joskus niinkin voi käydä.


  Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. 

  Tuote on palautettava meille samassa määrässä ja kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi tuotteen. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin maksuttomana ns. asiakaspalautuksena.

  Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautustunnus 600496, palautusosoite PL 9940, 00002 Helsinki. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti todisteeksi palautuksestasi. Todennäköisesti et kuittia tule tarvitsemaan, mutta jos lähetys katoaisi postinkulun aikana, on sinulla tosite siitä, että tuote ei ole sinun hallussasi.

  Katso tästä tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta. 

 • Myydäänkö tuotteita muissa maissa?

  Tähän on helppo vastaus: kyllä. Olemme alkujaan norjalainen yritys ja myymme tuotteita Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Näin on tehty jo yli 25 vuoden ajan ja kaikissa maissa asiakkaiden suosittelut ovat ylpeyden aiheemme. Yli 97 % asiakkaistamme jokaisessa maassa suosittelee Vesterålensia perheelleen ja tuttavilleen. Tästä olemme kiitollisia ja ylpeitä, ja tiedämme, että sekä tuotteemme että asiakaspalvelumme ovat huippulaatua.

  Suurin osa asiakkaistamme käyttää omega-3-tuotetta ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevaisuuden vaivoja; noin kolmannes taas käyttää tuotetta johonkin tiettyyn vaivaan, useimmiten sydämen, aivojen tai vastustuskyvyn vuoksi.


  Palvelumme osalta eniten kiitosta saamme toimituksista suoraan postilaatikkoon sekä hyvästä ja osaavasta asiakaspalvelusta.

 • Ovatko Vesterålensin tuotteet laadukkaita?

  Ihan toimintamme alusta lähtien laatu on ollut meille avainasia. Tiedämme, että valmistamalla laadukkaita tuotteita, pärjäämme kilpailussa hyvin ja asiakkaamme valitsevat meidät aina uudelleen. Tuotteiden laatu kattaa kaiken raaka-aineiden ja tuotantoprosessien täydellisestä jäljitettävyydestä jokaisen tuotantoerän analyysiin. Näin varmistetaan, että tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

  Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset. Tämän voi todeta valmistajan analyysitodistuksista sekä kolmannen osapuolen (Eurofins) suorittamista analyyseistä.


  Tuotteiden laadun lisäksi panostamme koko asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa, joka osaa vastata kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja aineosista kuin toimituksistakin. Pidämme ensiluokkaista asiakaspalvelua sydämen asiana ja meillä on täällä aina tarpeeksi ihmisiä odottamassa yhteydenottoasi. Jos haluat tietää lisää tuotteiden laadusta, ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

 • Mitä asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa?

  Asiakaspalvelunumeroomme soitettaessa puheluhinta on pvm/mpm eli oman teleoperaattorisi perimä normaali paikallisverkko- tai matkapuhelumaksu. Hinnat koskevat myös jonottamista. Ei muita lisäkustannuksia.