Cal-Mag

Cal-Mag sisältää runsaasti kalsiumia, joka on tarpeellista luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina.

Cal-Mag sisältää myös magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.

 

vnp_icon_energy2.png

Hyväksi lihaksille

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini
edistävät lihasten normaalia toimintaa. 

vnp_icon_energy2.png

Hyväksi luustolle

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini
edistävät luuston pysymistä normaalina.

vnp_icon_energy2.png

Vähentää väsymystä

Magnesium auttaa vähentämään
väsymystä ja uupumista.

Tuotetiedot

 • Ainesosat/Ingredienser

  FI: Kalsiumkarbonaatti (kalsium), magnesiumoksidi (magnesium), maltodekstriini, sakeuttamisaine (mikrokiteinen selluloosa, rasvahapot, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, hydroksipropyyliselluloosa, riisitärkkelys), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

  SE: Kalciumkarbonat (kalcium), magnesiumoxid (magnesium), maltodextrin, förtjockningsmedel (mikrokrystallinsk cellulosa, stearinsyra, magnesiumsalter av fettsyror), ytbehandlingsmedel (hydroxypropylmetylcellulosa, hydroxypropylcellulosa, risstärkelse), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kolekalsiferol (vitamin D). 

   

 • Sisältö/Innehåll

  Yksi pakkaus sisältää 88 tablettia, joka kahden tabletin päiväannoksella riittää kuudeksi viikoksi.

   

  Vuorokausiannos sisältää  2 tablettia % RI*
  Kalsium  400 mg  50
  Magnesium  187,5 mg  50
  D3-vitamiini  5 µg  100

  * %RI: Saannin vertailuarvosta

   

  En ask innehåller 88 tabletter, som med två tabletter i dagen räcker för sex veckor.

  Näringsinnehåll per dagsdos  2 tabletter % RI*
  Kalcium  400 mg  50
  Magnesium  187,5 mg  50
  D3-vitamin  5 µg  100

  * %RI: Procent av referensintag

 • Annostus/Dosering

  FI

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Tabletteja ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

  SE

  Rekommenderat dagligt intag: 2 tabletter i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Tabletter rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt, mörkt och oåtkomligt för barn.

Cal-Mag

Cal-Mag on kehitetty luuston ja lihasten hyvinvointiin

Luuston rakenne uusiutuu läpi koko elämän ja siksi säännöllinen kalsiumin saanti on tärkeää terveen luuston ylläpitämiseksi. Luuston rakennusaineiden saanti korostuu kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, koska silloin luumassaa hajoaa nopeampaa tahtia kuin uutta muodostuu.

Magnesium edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa ja vaikuttaa muun muassa lihasten kykyyn supistua ja rentoutua.

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston pysymistä normaalina.

Luuston ja lihasten hyvinvointiin

KALSIUM – TÄRKEÄ LUUSTON RAKENNUSAINE
Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Kalsium on luuston tärkein rakennusaine ja sitä on kehossamme noin kilon verran. Kalsium varastoituu luustoon. Jos keho tarvitsee enemmän kalsiumia kuin mitä ravinnosta saamme, keho käyttää luustoon kertyneitä varastoja.

MAGNESIUM – ELIMISTÖLLE VÄLTTÄMÄTÖN KIVENNÄISAINE
Magnesium on välttämätön kivennäisaine ja kalsiumin tavoin luuston tärkeä rakenneosa. Magnesium edistää myös lihasten ja hermoston normaalia toimintaa.

D-VITAMIINI – TÄRKEÄÄ LUUSTOLLE JA LIHAKSILLE
Cal-Mag sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää hyvinvointia monella tapaa. Luustolle D-vitamiini on tärkeä esimerkiksi siksi, että se edistää kalsiumin normaalia imeytymistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

FAQ

Usein kysyttyä Vesterålensin tuotteista ja palveluista
 • Kuinka nopeasti saan tuotteet?

  Saat ensimmäisen toimituksesi noin viikossa. Tuotteet lähetetään varastoltamme Ruotsista ja ovat postilaatikossasi suurin piirtein viikon kuluessa tilauksestasi.

  Kun teet kestotilauksen, saat seuraavat toimituksesi aina sopimasi toimitusvälin mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä toimitusaikoja lainkaan. Uusi lähetys tulee aina ajallaan juuri vähän ennen edellisen toimituserän loppumista. Mikäli kuitenkin joskus haluaisit tuotteesi normaalia aiemmin, tai huomaat, että kapseleita on kertynyt, voit aina soittaa meille ja muuttaa lähetyksesi toimitusaikaa.

 • Millainen irtisanomisaika tuotteissa on?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain. Vesterålensilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa tai vähimmäisostomäärää.


  Kannattaa silti miettiä, haluatko irtisanoa tilauksesi kokonaan vai laittaa sen itsellesi sopivan pituiselle tauolle. Vesterålensin asiakkana saat nimittäin etupisteitä jokaisesta tilaamastasi ja maksamastasi lähetyksestä ja etupisteet säilyvät sinulla niin kauan kuin säilytät asiakkuutesi. Voit siis pistää tilauksesi tauolle haluamaksesi ajaksi ja säilyttää etupisteet. Ennen uuden tuotteen lähetystä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että uusi lähetys lähtee kohta matkaan. Mikäli silloinkin tuntuu, että et ole ehtinyt syödä edellisiä tai haluat jatkaa paussia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa – ja me jatkamme taukoa. Helppoa ja asiakasystävällistä, eikö vain?

 • Mikä on tuotteiden postituskulu?

  Mikäli valitset jatkuvan tilauksen, säästät selvää rahaa, sillä saat tuotteesi ilman postituskuluja.

  Kertatilauksista veloitamme 3,90 € / lähetys.

  Suosittelemme, että valitset kestotilauksen, sillä voit lopettaa tilauksesi tai laittaa sen tauolle koska tahansa. Emme myy sinulle väkisin ja saat itse päättää tilauksesi keston. Jos haluat lukea enemmän toimitukseen liittyvistä asioista, käy lukaisemassa sopimusehdot.

 • Miten maksan tilaukseni?

  Tilauksesi maksat laskulla. Saat laskun näppärästi tuotelähetyksen mukana, etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskulla on 21 päivän maksuaika.

  Halutessasi saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja erikseen joka kerta. Tee e-laskusopimus pankkisi kanssa.

  Tiedämme, että laskulla maksaminen alkaa olla jo vähän vanhanaikaista. Kehitämme myös muita maksutapoja, joita toivottavasti saamme tarjota sinulle mitä pikimmin.

 • Entä jos kadun ostostani?

  Harmi, jos ostos alkaa kaduttamaan, mutta joskus niinkin voi käydä.


  Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. 

  Tuote on palautettava meille samassa määrässä ja kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi tuotteen. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin maksuttomana ns. asiakaspalautuksena.

  Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautustunnus 600496, palautusosoite PL 9940, 00002 Helsinki. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti todisteeksi palautuksestasi. Todennäköisesti et kuittia tule tarvitsemaan, mutta jos lähetys katoaisi postinkulun aikana, on sinulla tosite siitä, että tuote ei ole sinun hallussasi.

  Katso tästä tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta. 

 • Myydäänkö tuotteita muissa maissa?

  Tähän on helppo vastaus: kyllä. Olemme alkujaan norjalainen yritys ja myymme tuotteita Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Näin on tehty jo yli 25 vuoden ajan ja kaikissa maissa asiakkaiden suosittelut ovat ylpeyden aiheemme. Yli 97 % asiakkaistamme jokaisessa maassa suosittelee Vesterålensia perheelleen ja tuttavilleen. Tästä olemme kiitollisia ja ylpeitä, ja tiedämme, että sekä tuotteemme että asiakaspalvelumme ovat huippulaatua.

  Suurin osa asiakkaistamme käyttää omega-3-tuotetta ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevaisuuden vaivoja; noin kolmannes taas käyttää tuotetta johonkin tiettyyn vaivaan, useimmiten sydämen, aivojen tai vastustuskyvyn vuoksi.


  Palvelumme osalta eniten kiitosta saamme toimituksista suoraan postilaatikkoon sekä hyvästä ja osaavasta asiakaspalvelusta.

 • Ovatko Vesterålensin tuotteet laadukkaita?

  Ihan toimintamme alusta lähtien laatu on ollut meille avainasia. Tiedämme, että valmistamalla laadukkaita tuotteita, pärjäämme kilpailussa hyvin ja asiakkaamme valitsevat meidät aina uudelleen. Tuotteiden laatu kattaa kaiken raaka-aineiden ja tuotantoprosessien täydellisestä jäljitettävyydestä jokaisen tuotantoerän analyysiin. Näin varmistetaan, että tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset.


  Vesterålen’s Omega-3:ssa käytetty kalaöljy on "Friend of the Sea" -sertifioitua. Se on johtava kansainvälinen sertifiointijärjestelmä. Pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia ja ekosysteemiä suojaavia. Emme käytä pohjatroolausta, jolloin korallit ja muut lajit säilyvät vahingoittumattomina eivätkä tartu verkkoihin.


  Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset. Tämän voi todeta valmistajan analyysitodistuksista sekä kolmannen osapuolen (Eurofins) suorittamista analyyseistä.


  Tuotteiden laadun lisäksi panostamme koko asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa, joka osaa vastata kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja aineosista kuin toimituksistakin. Pidämme ensiluokkaista asiakaspalvelua sydämen asiana ja meillä on täällä aina tarpeeksi ihmisiä odottamassa yhteydenottoasi. Jos haluat tietää lisää tuotteiden laadusta, ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

 • Mitä asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa?

  Asiakaspalvelunumeroomme soitettaessa puheluhinta on pvm/mpm eli oman teleoperaattorisi perimä normaali paikallisverkko- tai matkapuhelumaksu. Hinnat koskevat myös jonottamista. Ei muita lisäkustannuksia.