Hawaijan_salmon_salad_1140x600.jpg

Hawaijin lohisalaatti

(Kahdelle)

  • 300 g tuoretta lohifileetä 
  • 2 tomaattia 
  • 1 punasipuli 
  • 1 hopeasipuli 
  • Mehu kahdesta limestä 
  • 1 rkl paahdettua seesamiöljyä 
  • 3 rkl oliiviöljyä 
  • Suolaa 

 

  1. Käytä vain tuoretta lohta ja pakasta se loisten häätämiseksi vähintään 24 tunnin ajaksi. Voit halutessasi myös käyttää savustettua lohta. 
  2. Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatit. Lisää sitten sipulit ohuina siivuina. 
  3. Sekoita erillisessä astiassa oliiviöljy, seesamiöljy, ripaus suolaa sekä limen mehu. 
  4. Mausta salaatti öljyseoksella juuri ennen tarjoilua ja koristele tuoreilla yrteillä.