Argus

Argus Mustikka on silmille ja vastustuskyvylle suunniteltu ravintolisä. Argus sisältää mustikkauutetta, luteiinia, vitamiineja ja mineraaleja.

Yhden Argus-tabletin sisältämä antosyaanipitoisuus on sama kuin kourallisessa tuoreita mustikoita (20-40 marjaa, koosta riippuen).

Yksi toimitus sisältää kaksi Argus-pakkausta, joka riittää kolmeksi kuukaudeksi yhden kapselin päiväannoksella.

VNP_USP-eye_63x55.png

Hyväksi silmille

A-vitamiini ja sinkki edistävät
näön pysymistä normaalina.

VNP_USP-shield_63x55.png

Vastustuskyky

A-vitamiini ja sinkki edistävät
immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VNP_USP-cells (1).png

Suojaa soluja

E-vitamiini ja sinkki auttavat suojaamaan
soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Tuotetiedot

 • Ainesosat/Ingredienser

  FI: Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), mustikkauute (Vaccinium myrtillius), sinkkipikolinaatti (sinkki), isosamettikukan uute (Tagetes erecta), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kosteudensäilyttäjä (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), retinyyliasetaatti (A-vitamiini), L-selenometioniini (seleeni).

  SE: Fyllnadsmedel (mikrokrystallinsk cellulose), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillius), sinkpikolinat (zink), ekstrakt av stor sammetsblomma (Tagetes erecta), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyrer), ytbehandlingsmedel (hydroksypropylmetylcellulose, glyserol), D-alfa-tokoferol (vitamin E), fuktighetsbevarande medel (tvärbunden natriumkarboksymetylcellulose), retinylacetat (vitamin A), L-selenometionin (selen).

   

 • Sisältö/Innehåll

  Yksi pakkaus sisältää 44 tablettia. Yhdessä toimituksessa on kaksi pakkausta (88 tablettia), joka yhden tabletin päiväannoksella riittää kolmeksi kuukaudeksi.

   

  Vuorokausiannos sisältää  1 tabletti  2 tablettia
  Antosyaniineja mustikasta  31 mg  62 mg
  Luteiini  3 mg  6 mg
  A-vitamiini (RE)  400 µg  800 µg
  E-vitamiini (a-TE)  5 mg  10 mg
  Sinkki  7,5 mg  15 mg
  Seleeni  25 µg  50 µg

   

  En ask innhåller 44 tabletter. En leverans har två askar (88 tabletter) som med en tablett i dagen räcker för tre månader.

  Innehåll per dagsdos  1 tablett  2 tabletter
  Antocyaniner från blåbär  31 mg  62 mg
  Lutein  3 mg  6 mg
  A-vitamin (RE)  400 µg  800 µg
  E-vitamin (a-TE)  5 mg  10 mg
  Zink  7,5 mg  15 mg
  Selen  25 µg  50 µg
 • Annostus/Dosering

  FI

  Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Tabletteja ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. 

  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

  Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

   

  SE

  Rekommenderat dagligt intag: 1-2 tabletter i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Tabletter rekommenderas ej till barn under 3 år.

  Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptlagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. 

  Förvaras torrt, mörkt och oåtkomligt för barn .

Tiesitkö tämän Arguksesta

KUIN KOURALLINEN MUSTIKKAA
Argus-valmisteen päiväannos sisältää yhtä paljon antosyaaneja kuin kourallinen mustikoita.

SILMÄNRUOKAA
Argus on suunniteltu nimenomaan silmiesi hyväksi. Se sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka auttavat säilyttämään näön normaalina.

HUOLETTA KOTIISI
Argus toimitetaan suoraan kotiin, postilaatikkoosi – ja aina ilman toimituskuluja.

Silmiesi hyvinvointiin

Argus on erityisesti silmien hyvinvointiin kehitetty ravintolisä. Se sisältää A-vitamiinia ja sinkkiä, jotka edistävät näön pysymistä normaalina. Argus sisältää myös mustikkauutetta ja luteiinia.

Mustikka on yksi rakastetuimmista marjoistamme sen hyvän maun ja erinomaisen ravintosisällön vuoksi.

Luteiini on karotenoideihin kuuluva pigmentti. Samalla tavalla kuin antosyaanit antavat värin mustikalle, antaa luteiini värin muun muassa isosamettikukalle. Samalla ne suojelevat kasveja liialta auringonvalolta. Väriltään keltaisena luteiini absorboi enimmäkseen sinistä ja vihreää valoa. Luteiinia on myös silmän verkkokalvolla, jossa se antaa värin ”keltaiselle täplälle” (makula).

FAQ

Usein kysyttyä Vesterålensin tuotteista ja palveluista
 • Kuinka nopeasti saan tuotteet?

  Saat ensimmäisen toimituksesi noin viikossa. Tuotteet lähetetään varastoltamme Ruotsista ja ovat postilaatikossasi suurin piirtein viikon kuluessa tilauksestasi.

  Kun teet kestotilauksen, saat seuraavat toimituksesi aina sopimasi toimitusvälin mukaisesti eikä sinun tarvitse miettiä toimitusaikoja lainkaan. Uusi lähetys tulee aina ajallaan juuri vähän ennen edellisen toimituserän loppumista. Mikäli kuitenkin joskus haluaisit tuotteesi normaalia aiemmin, tai huomaat, että kapseleita on kertynyt, voit aina soittaa meille ja muuttaa lähetyksesi toimitusaikaa.

 • Millainen irtisanomisaika tuotteissa on?

  Voit irtisanoa tilauksesi milloin vain. Vesterålensilla ei ole minkäänlaista ostopakkoa tai vähimmäisostomäärää.


  Kannattaa silti miettiä, haluatko irtisanoa tilauksesi kokonaan vai laittaa sen itsellesi sopivan pituiselle tauolle. Vesterålensin asiakkana saat nimittäin etupisteitä jokaisesta tilaamastasi ja maksamastasi lähetyksestä ja etupisteet säilyvät sinulla niin kauan kuin säilytät asiakkuutesi. Voit siis pistää tilauksesi tauolle haluamaksesi ajaksi ja säilyttää etupisteet. Ennen uuden tuotteen lähetystä saat tekstiviestin, jossa kerrotaan, että uusi lähetys lähtee kohta matkaan. Mikäli silloinkin tuntuu, että et ole ehtinyt syödä edellisiä tai haluat jatkaa paussia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai soittaa – ja me jatkamme taukoa. Helppoa ja asiakasystävällistä, eikö vain?

 • Mikä on tuotteiden postituskulu?

  Mikäli valitset jatkuvan tilauksen, säästät selvää rahaa, sillä saat tuotteesi ilman postituskuluja.

  Kertatilauksista veloitamme 3,90 € / lähetys.

  Suosittelemme, että valitset kestotilauksen, sillä voit lopettaa tilauksesi tai laittaa sen tauolle koska tahansa. Emme myy sinulle väkisin ja saat itse päättää tilauksesi keston. Jos haluat lukea enemmän toimitukseen liittyvistä asioista, käy lukaisemassa sopimusehdot.

 • Miten maksan tilaukseni?

  Tilauksesi maksat laskulla. Saat laskun näppärästi tuotelähetyksen mukana, etkä joudu maksamaan tuotteita etukäteen. Laskulla on 21 päivän maksuaika.

  Halutessasi saat laskun suoraan verkkopankkiisi, jolloin sinun ei tarvitse näpytellä laskun tietoja erikseen joka kerta. Tee e-laskusopimus pankkisi kanssa.

  Tiedämme, että laskulla maksaminen alkaa olla jo vähän vanhanaikaista. Kehitämme myös muita maksutapoja, joita toivottavasti saamme tarjota sinulle mitä pikimmin.

 • Entä jos kadun ostostani?

  Harmi, jos ostos alkaa kaduttamaan, mutta joskus niinkin voi käydä.


  Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. 

  Tuote on palautettava meille samassa määrässä ja kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi tuotteen. Palautettavat tuotteet voit jättää postiin maksuttomana ns. asiakaspalautuksena.

  Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautustunnus 600496, palautusosoite PL 9940, 00002 Helsinki. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Muista pyytää postista kuitti todisteeksi palautuksestasi. Todennäköisesti et kuittia tule tarvitsemaan, mutta jos lähetys katoaisi postinkulun aikana, on sinulla tosite siitä, että tuote ei ole sinun hallussasi.

  Katso tästä tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta. 

 • Myydäänkö tuotteita muissa maissa?

  Tähän on helppo vastaus: kyllä. Olemme alkujaan norjalainen yritys ja myymme tuotteita Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Näin on tehty jo yli 25 vuoden ajan ja kaikissa maissa asiakkaiden suosittelut ovat ylpeyden aiheemme. Yli 97 % asiakkaistamme jokaisessa maassa suosittelee Vesterålensia perheelleen ja tuttavilleen. Tästä olemme kiitollisia ja ylpeitä, ja tiedämme, että sekä tuotteemme että asiakaspalvelumme ovat huippulaatua.

  Suurin osa asiakkaistamme käyttää omega-3-tuotetta ennaltaehkäisemään mahdollisia tulevaisuuden vaivoja; noin kolmannes taas käyttää tuotetta johonkin tiettyyn vaivaan, useimmiten sydämen, aivojen tai vastustuskyvyn vuoksi.


  Palvelumme osalta eniten kiitosta saamme toimituksista suoraan postilaatikkoon sekä hyvästä ja osaavasta asiakaspalvelusta.

 • Ovatko Vesterålensin tuotteet laadukkaita?

  Ihan toimintamme alusta lähtien laatu on ollut meille avainasia. Tiedämme, että valmistamalla laadukkaita tuotteita, pärjäämme kilpailussa hyvin ja asiakkaamme valitsevat meidät aina uudelleen. Tuotteiden laatu kattaa kaiken raaka-aineiden ja tuotantoprosessien täydellisestä jäljitettävyydestä jokaisen tuotantoerän analyysiin. Näin varmistetaan, että tuotteemme täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

  Takaamme, että kaikki markkinoille laskettavat tuotteet täyttävät niitä koskevat laatustandardit ja viranomaisten vaatimukset. Tämän voi todeta valmistajan analyysitodistuksista sekä kolmannen osapuolen (Eurofins) suorittamista analyyseistä.


  Tuotteiden laadun lisäksi panostamme koko asiakaskokemukseen. Asiakaspalvelumme on osaavaa ja asiantuntevaa, joka osaa vastata kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja aineosista kuin toimituksistakin. Pidämme ensiluokkaista asiakaspalvelua sydämen asiana ja meillä on täällä aina tarpeeksi ihmisiä odottamassa yhteydenottoasi. Jos haluat tietää lisää tuotteiden laadusta, ota yhteyttä – olemme täällä sinua varten!

 • Mitä asiakaspalvelunumeroon soittaminen maksaa?

  Asiakaspalvelunumeroomme soitettaessa puheluhinta on pvm/mpm eli oman teleoperaattorisi perimä normaali paikallisverkko- tai matkapuhelumaksu. Hinnat koskevat myös jonottamista. Ei muita lisäkustannuksia.